Damfrisör i Jönköping

En bra klippning får ta sin lilla tid. Alla hår och frisyrer är olika och därför kan tiden variera från person till person. Tillsammans hittar vi vad som är bäst för dig och din personliga stil. Efter klippningen är klar så hjälper vi dig med hårprodukter om du önskar och går igenom hur du på bästa sätt tar hand om din nya frisyr. Vi har delat upp våra klippningar i tre huvudkategorier: bas-, form- och maskinklippning.

Frisering

Vi klipper allt från korta till långa frisyrer. 

Styling

Vi utför styling av ditt hår både med eller utan tvätt. Perfekt för dig som vill fixa håret mellan möten, innan festen eller middagen. 

Kurbehandling

För dig som vill ge ditt hår det lilla extra så har vi olika inpackningar att erbjuda. Behandlingarna tar allt från 30 min till de mer exklusiva behandlingarna som tar över 100 minuter.  

Permanent

I alla våra permenentbehandlingar ingår klippning och styling. Men boka gärna ett möte med en frisör innan din första permanent, vi behöver tillsammans bestämma vad som passar just ditt hår bäst.  

Färgning

Vi färgar allt från fransar och bryn till ditt hår. Kontakta gärna oss innan du bokar en färgning om det är din första gång. Tillsammans bestämmer vi vad som blir bäst för just dig.  

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Då får du gärna kontakta oss, antingen via telefon eller via formuläret här.

Du kan självklart också boka tid online.

Kontakta oss