Hårbehandlingar på Freja & Frasse

Välkommen till oss här kan du göra alla typer av hårbehandlingar; klippning, färgning, hårförlängning, permanent, styling, ögonbrynsfärg och mycket mer. Våra frisörer utgår alltid från dig och dina önskemål.

Herrfrisör - Allt från frisering till barber

Vi klipper även män i alla åldrar och anpassar oss efter era önskemål. Vi har kunskap inom frisyrdesign såsom advance hair cut, sectioning, parting och position, design line och skulptering.

Damfrisör - Inspiration och behandlingar

Våra frisörer är utbildade att klara allt från klassisk damfrisering till avancerad styling. Vi erbjuder även toning, slingor, flerfärgning med mera. Idag finns det flera spännande trender inom hårfärgning och vi hjälper dig att uppnå dina önskemål på bästa sätt.

Läs mer om damfrisering och boka tid

Färgning - Inspiration och behandlingar

Våra frisörer är utbildade att klara allt från klassisk damfrisering till avancerad styling. Vi erbjuder även toning, slingor, flerfärgning med mera. Idag finns det flera spännande trender inom hårfärgning och vi hjälper dig att uppnå dina önskemål på bästa sätt.

Läs mer om färgning

Hårförlängning

Vi har arbetat med hårförlängning i många år och har den erfarenhet som krävs för att resultatet ska bli bra. Vi kan se att hårförlängning är en trend som har kommit för att stanna. Vilket typ av hår man använder har också stor effekt på hur bra resultatet blir. Vi använder oss endast av äkta hår av den finaste kvalitén. Allt hår som Remy-hår levererar till oss kommer med rättvända strån, alltså att alla toppar i håret ligger nedåt.

Är du intresserad av att göra en hårförlängning? Kontakta oss så bokar vi in en konsultation, så vi kan hitta färg och mängd som passar bäst för dig. Vi beställer håret efter att du har varit hos oss.

Permanent

Hos oss kan du få ditt hår permanentat, vi utför både lockpermanent, rakpermanent och volympermanent.  Permanent har blivit en bortglömd behandling, vilket vi tycker är synd då behandlingen hjälper dig att behålla önskat utseende en längre tid. 

Ska du permanenta dig för första gången är det bra om du kan komma till vår salong och träffa oss innan du bokar behandlingen, detta för att vi vill vara på den säkra sidan så att vi kan nå ett önskat resultat och även bibehålla din hårkvalité.

Avsatt tid är 2 till 3 timmar. Vi klipper alltid håret efter en permanent.

Styling, slingor

Här är möjligheterna många, om du själv vet vad du vill göra eller om du vill ge oss friheten att vara kreativa. Det kan vara allt från en uppsättning, inbakad fiskbensfläta, att föna fram liv i din frisyr, skapa lockar eller få fram en rak, skarp look.

Alla våra behandlingar börjar med en konsultation där du och din frisör diskuterar dina önskemål och förväntningar på stylingen. Vi ger dig även skötselråd efter behandlingen.